Navigatie

Actueel

De eerstvolgende openstelling van ons kunstdepot is op 29 december van 14.00 tot 17.00 uur.

Het WEESgoed-depot kun je in onze nieuwe locatie elke laatste koopzondag van de maand bezoeken.

Je kunt dan kijken naar je eigen kunstwerk in de rekken en de papierladen.

Op 24 november a.s. geven wij, met het oog op de feestdagen, 20% korting op alle schilderijen van 200- 500 euro.

De werken op papier (gouaches/aquarellen/etsen en andere grafiek), die toch al voor maar 100 euro worden verkocht, worden als een fraai cadeau voor je ingepakt.

Wees welkom in ons grote nieuwe WEESgoed-depot in de Bisschop Hamerstraat 16 te Nijmegen (hartje stad, links onder de Praxis City) op 24 november a.s. van 14:00 – 17:00 uur.

Op zondag 22 september 2019 zijn wij met medewerking van adviseurs, jonge vrijwilligers en bestuur verhuisd naar ons kunstdepot onder de Praxis City. Hieronder steekt WEESgoed de Nassausingel over.

Onze laatste manifestatie in de schouwburg werd druk bezocht. Ook voor het werk van de gasten was veel belangstelling.

Vanaf 1 oktober vinden wij onderdak onder de Praxis City (voorheen was hier de Kijkshop gevestigd). In de kelder op de Bisschop Hamerstraat 16 (onze KunstKijkshop) is dan weer regelmatig veel mooie kunst te zien.

• 6 juliManifestatie: Kunst voor een koopje, Stadsschouwburg Nijmegen

© 2018 - 2019 stichtingweesgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel